14 dagen bedenktijd
Inruilen mogelijk
2 jaar garantie
Chrono 24 Trusted seller

Horloge verkopen

Inruilen

U kunt direct het inruilformulier invullen op de productpagina. Tevens is het mogelijk om van het onderstaande formulier gebruik te maken. Vervolgens krijgt u binnen 48 uur een inruilvoorstel van een onze experts. Wij bieden u de best mogelijke prijs en u betaalt alleen het verschil tussen de aankoopprijs en de inruilwaarde. We garanderen de beste inruilprijs bij aanschaf van een nieuw horloge.


Direct verkopen

Wilt u uw horloge direct verkopen voor uitbetaling per bank of contant? Dat kan bij WatchDeals! Vul hieronder gegevens in en voeg enkele foto's toe van uw horloge. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en u ontvangt binnen 48 uur de beste vrijblijvende offerte voor het verkopen van uw horloge. Omschrijf uw horloge zo duidelijk mogelijk en vermeld eventuele oneffenheden. Alleen originele en genuine / originele horloges worden door ons ingekocht.

Consignatie verkoop

Wilt u uw horloge voor de hoogste prijs aanbieden. We bieden het horloge aan binnen ons platform voor de overeengekomen prijs. U betaalt een vaste fee plus servicekosten. De kosten bedragen eenmalig 250 euro voor het klaarmaken van de verkoopadvertentie en een vaste fee van 10% over de uiteindelijke verkoopsom. Watchdeals regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper (inclusief verzekerd transport)


 
'De beste prijs'

Door ons grote netwerk van juweliers en diverse verkoopkanalen kan Watchdeals vrijwel altijd de beste prijs bieden bij het verkopen van uw horloge.

 
'Transparant'

Watchdeals regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper. U krijgt direct geld op uw rekening of u kunt meteen een ander horloge uitzoeken.

 
'Ervaren team'

We hebben een groot team van experts voor u klaar staan. Bij Watchdeals verkopen wij meer dan 250 horloges per maand!

 
'Snelheid'

Binnen 48 uur ontvangt u een waardebepaling. U kan uw horloge in één van onze aangesloten juweliers door heel Nederland brengen of opsturen.

 
'Alle merken'

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van het exclusieve horlogemerken. Wij verkopen onder andere horlogemerken als: Rolex, Zenith, Omega, IWC, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Hublot, TAG Heuer, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet etc.


Horloge eigenschappen
 

Informatie

Heeft u de originele doos?Heeft u de originele papieren?Maak een foto van uw horloge zodat wij deze goed kunnen beoordelen.*


14 dagen bedenktijd
Inruilen mogelijk
2 jaar garantie
Chrono 24 Trusted seller